Newz.ro 2/2009

Orangina aduce BossaBall in Romania

Orangina, singura bautura carbonatata cu pulpa de portocale existenta in Romania, ofera consumatorilor sai, in aceasta vara, o experienta ce va deveni cu siguranta memorabila – Orangina BossaBall Tour.

Romanii care isi vor petrece concediile pe litoralul romanesc in aceasta vara vor putea experimenta, pe terenul amplasat in statiunea Costinesti, mixul spectaculos de volei, fotbal, gimnastica si ritmuri de samba, pe care jocul de BossaBall il presupune. Adus direct de pe plajele Braziliei de catre Orangina, jocul face furori pe toate meridianele. BossaBall nu este doar un joc, ci o combinatie de mai multe jocuri, muzica, dans si distractie cat cuprinde, asa cum este si Orangina – o combinatie originala de suc si pulpa de portocale cu bule racoritoare, menita sa fie agitata. Lansarea, in Romania, de catre Orangina a jocului de BossaBall nu este deloc intamplatoare. BossaBall este cu siguranta jocul ideal pentru iubitorii marcii Orangina, ale caror trasaturi definitorii sunt: pofta de viata, faptul ca sunt mereu in cautare de experiente noi si au un stil de viata activ.

Astfel, pe parcursul intregii veri, romanii care se vor afla pe litoralul Marii Negre vor avea parte de cel mai distractiv mod de a se ‚agita’, in spiritul Orangina, declara Catalin Ignat, Vice-presedinte marketing URBB si Carlsrom Beverage. La sfarsitul sezonului estival, iubitorii marcii orangina pasionati de jocul de BossaBall se vor putea bucura in continuare de experienta pe care acest joc le-o ofera pentru ca terenul se va muta indoor. Apreciat pe tot globul, tari precum Spania, Brazilia, Portugalia, Olanda si Marea Britanie gazduiesc campionate mondiale de BossaBall. In Romania, echipa demonstrativa de BossaBall, il are drept capitan pe binecunoscutul gimnast, multiplu campion mondial, Marius Urzica.

Source : newz.ro + presaonline.com