NeVoBo 2/2009

NeVoBo bemachtigt exclusieve rechten voor Bossaball

Nieuws De NeVoBo heeft de exclusieve rechten voor Nederland weten te bemachtigen voor een nieuw volleybalspel: BOSSABALL.

Bossaball is volleyballen op trampolines en luchtkussens Bossaball is volleyballen op trampolines en luchtkussens. Bossaball is afkomstig uit Spanje en het spel is een combinatie van de sporten volleybal, voetbal en turnen. Altijd al eens op 4 meter hoogte een bal over het net willen smashen of via een salto de bal proberen te verdedigen? Dit is allemaal mogelijk op het Bossaballterrein!

Het speelveld bestaat uit een volleybalnet met aan beide zijden van het net een trampoline (4m diameter), de trampoline wordt omringd door een luchtkussen. Maximaal 5 spelers aan elke kant van het net mogen de bal acht keer overspelen waarna de bal over het net gespeeld dient te worden. Er wordt gescoord door de bal op de trampoline (3 punten) of op het luchtkussen van de tegenstander te spelen (1 punt).

Vanaf 1 februari 2007 verhuren wij het Bossaballterrein aan elke geïnteresseerde partij. Natuurlijk krijgen onze volleybalverenigingen korting op de verhuurprijs. Bossaball is erg geschikt als side-event bij een volleybaltoernooi of als eyecatcher bij een (sport)event.

Wanneer u, of een relatie van u, meer informatie over de verhuurmogelijkheden van Bossaball wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Wilco Nijland. Dit gaat het snelste door een mailtje te sturen naar bossaball@nevobo.nl.

Tot slot zijn we ook nog op zoek naar Bossaball-medewerkers en Bossaball-demospelers. Stuur een mail naar bossaball@nevobo.nl voor meer informatie hierover en voor het opvragen van een inschrijfformulier. Alle inschrijvingen kunnen laten zien wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Zij zullen uitgenodigd worden voor een bijeenkomst.

source: nevobo.nl